УСПЕХ НА ЦСКА В КОНТИНЕНТАЛНАТА КУПА 26-28 СЕПТЕМВРИ 2014

На 28 юни 2014г.в Будапеща се състоя среща на отборите ,които участват в надпреварата за спечелването на Континенталната Купа сезон 2014/2015.В конкуренцията на останалите отбори ,кандидатстващи за домакинство,ЦСКА с отлична презентация на своята кандидатура спечели правото да бъде домакин на първия кръг .Комисията на МФХЛ (Международна Федерация по Хокей на Лед) бе убедена категорично и предостави това право на българския шампион.

От 26 до 28 септември 2014г. в Зимния дворец в София ще се проведе първия кръг от Континенталната Купа на Европа.В групата заедно с ЦСКА са шампионите на Сърбия,Турция и Испания.Отборите ще играят по схемата всеки срещу всеки и след изиграването на последния мач , този който има най-много точки продължава напред във втория кръг.Там ще се присъедини към компанията на холандци,германци и англичани.Само първия в класирането продължава  напред.Континенталната Купа е по подобие на Лига Европа във футбола ,с  разликата че тимът който спечели получава правото през следващия сезон да играе в Шампионската лига по хокей на лед заедно с най-силните клубове в Европа от Русия,Швеция,Финландия,Чехия,Словакия,Швейцария (отборите от тези страни не участват в Континенталната Купа)

Пучерда-Испания стана шампион на страната след победи над миналогодишния първенец Биполо.Много години вече испанската хокейна лига е привлекателна за хокеистите от топ държавите в света.Големите бюджети позволяват на клубовете да привличат класни играчи.Пучерда не е изключение.Там играят словаци от екстра лига,чехи,американци,финландци и няколко национали на Испания.Отборът е много добре комплектуван и ще се бори категорично за първото място.

Беостар-Сърбия е един много амбициозен проект на Дан Кеса,който дълги години е играл в Северна Америка (НХЛ) и сега е решил да предаде големия си  опит.Всички млади и талантливи играчи са привлечени в Беостар.Много сериозна е подготовката на отбора под ръководството на треньора и мениджъра  със сръбски корени.Основният спонсор е осигурил бюджет,който позволява и привличането на класни чужденци.С опита си те помагат на младите играчи в отбора.Фактът,че Беостар спечели първенството на Сърбия през миналия сезон срещу Партизан ,Цървена звезда,Нови Сад  достатъчно говори за силата на тима.Беостар разполага със собствена пързалка в белградския квартал „Младост“.Беостар е един от фаворитите за спечелването на първото място.Ще имат предимството на младостта и и физическата издръжливост.

Измир –Турция за първи път става шампион на страната си.Повече от 15 години вече ,турците отделят огромни средства да строят пързалки.Популяризирането на хокея върви с много бързи темпове.Клубовете привлякоха треньори и специалисти от силните хокейни държави,за да им покажат правилната посока в развитието на този спорт.Резултатите не закъсняват.Турците вече са сериозен съперник като национален отбор и на клубно ниво.По последна информация Измир е подсилен  от 5 чуждестранни играчи(чехи и словаци).Амбициозните съседи може да поднесат изненада спечелвайки някои от мачовете.Не са сред основните претенденти , но всичко е възможно и не трябва да бъдат подценявани.Със сигурност мачовете срещу тях ще бъдат много интересни.

ЦСКА-България няма друга цел освен първото място.Миналия сезон ,след близо 25 години отсъствие ,се завърна в Европейските клубни турнири.Огромни усилия полага българския шампион,за да изгради един силен и конкурентен отбор.Амбицията на клуба е да покаже на всички привърженици на ЦСКА  и въобще на спорта,че може да победи останалите отбори в Зимния дворец от 26 до 28 септември.Без чужденци не може.Очакват се словаци (миналата година играха за ЦСКА),руснаци и един швед да осигурят предимството на ЦСКА . Ето и някои от тях.Андрей Мухачов (Русия)защитник е носител два пъти на купата „Гагарин“ в КХЛ с АК „Барс“.Играл е още за „ЦСКА-Москва“,“Трактор Челябинск“.Сергей Климентев (Русия) е вратар с огромен опит  във ВХЛ (втора по сила лига след КХЛ).Георги Искренов (син на Божидар Искренов – Гиби ) нападател,много разнообразен и непредвидим.Цялата му кариера до сега е преминала в САЩ.

Подкрепете българския отбор от 26 до 28 септември 2014г. в Зимния дворец на спорта .

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА WWW.HOCKEYCSKA.COM ПРИ ОБРАБОТВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

 • Въведение

С представяне на настоящите правила имаме за цел да Ви разясним каква информация събираме за Вас, защо и как го правим, какви са правата Ви съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година – GDPR).

 • Защо е необходимо Вашето съгласие?

Наш изключителен приоритет е да защитаваме личните Ви данни и да получим Вашето свободно, информирано и недвусмислено съгласие за обработка на личните Ви данни от www.hockeycska.com. .

Ако маркирате „ПРИЕМАМ” Вие се съгласявате, че предоставяте личните си данни доброволно, че сте се запознали с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани.

 • Определения

„Лични данни“ означава всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано („субект на данни“ или “потребител”); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор или по един или повече признаци, специфични за физическата, физиологичната, генетичната, психическата и умствената, икономическата, културната или социалната идентичност на това физическо лице;

„Администратор“ означава орган, който сам или съвместно с други органи определя целите и средствата за обработването на лични данни; когато целите и средствата за това обработване се определят от правото на Европейския съюз или правото на Република България, администраторът или специалните критерии за неговото определяне могат да бъдат установени в правото на Европейския съюз или в българското законодателство. В настоящия случай администраторът е www.hockeycska.com.

„Обработващ лични данни“ означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която обработва лични данни от името на администратора;

„Обработване“ означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана с лични данни или набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друга форма на осигуряване на достъп до данните, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване;

„Надзорен орган“ означава независим публичен орган от държава членка на Европейския съюз, отговорен за наблюдението на прилагането на правилата за защита на личните данни. За Република България надзорен орган е Комисията за защита на личните данни.

 • Цел на политиката

Тази политика за поверителност има за цел да гарантира, че Администраторът:

  • спазва законодателството в областта на защитата на данните, а именно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни и останалото приложимо законодателство, и следва добрите практики;
  • защитава потребителите, служителите, клиентите и партньорите на www.hockeycska.com;
  • гарантира прозрачност за начините, по които се съхраняват и обработват личните данни на субектите;
  • осигурява защита от рисковете, свързани с нарушаване на данните;
 • Как събираме информация за Вас?

Ние можем да събираме информация за Вас по няколко начина:

Попълвани и изпращани от Вас форми, свързани с използваните услуги

Чрез изпращането им, Вие съзнателно споделяте лични данни.

Данни, събирани чрез наблюдения

Понякога събираме информация за Вас наблюдавайки Вашето поведение на сайта ни.

За целта използваме стандартни за Internet подходи за проследяване на потребителското поведение, напр. използване на мрежово оборудване, за проследяване на IP адреса Ви, анализиране на информацията налична като част от комуникацията в изпозлваните от нас протоколи за запис и обмен на идентификатори на Вас и устройството Ви, напр. HTTP GET/POST заявките, използване функционалностите на JavaScript и други стандартни и широко разпространени в WEB програмни езици за извличане на данни и информация за контекста Ви браузър, операционна система, резолюция на екрана, език и др.

Използвайки различни инструменти за онлайн анализ, ние можем да получим детайлни, но агрегирани данни за аудиторията на сайта ни. Това не са лични данни по смисъла на Регламента.

Попълвани и изпращани от Вас форми

Обичайно, събираме следните данни:

  • Вашите имена;
  • Електронна поща (e-mail);

Данни, събирани чрез наблюдения

За всички посетители ние и доставчиците на използваните от нас инструменти, обичайно събираме следните данни за Вас:

  • IP адреса, от който правите посещението;
  • Идентификатор на браузъра Ви;
  • Идентификатор на мобилното Ви устройството;
  • Несъдържащ лични данни Ваш идентификатор;
  • История на поведението Ви – посетени страници, време прекарано на тях,
  • Поведение спрямо съдържанието на сайта/мобилната апликация – навигация, използвани интерфейсни елементи, време на престой;
  • Вашите търсения;
 • За какви цели обработваме информацията?

Информацията, която събираме и обработваме за Вас може да се използва за следните цели:

Нормално функциониране на сайтове ни

Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайта.

www.hockeycska.com разбира отговорностите си към потребителите и се стреми да ограничи събирането и обработката на данни за целите на оптимизиране сервирането на реклами до възможния минимум. Все пак, технологичното развитие е довело до създаването на сложна система от отношения и обмен на данни, за тези цели.

Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

За подбор, доставка и отчитане на сервираното съдържание

Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

За измерване

Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

За целта използваме единствено инструмента Google Analytics.

Ние смятаме, че по този начин, от една страна, сме минимизирали обема на събираната за целите на измерването информация до минимално необходимия за това размер и по този начин гарантираме, че тези данни не се използват за други цели, освен за Измерване, а от друга страна, вярваме, че защитаваме легитимния ни интерес за нормалното и необходимо функциониране на нашите услуги.

За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

За целите на планиране, отчетност и статистика

За целите на планиране, отчетност и статистика означава всяка операция по събиране и обработване на лични данни, необходими за статистически изследвания или за изготвяне на статистически резултати, както и за подготовка, реализиране и проверка на планове и резултатите от тях.

 • Какви са правата Ви във връзка с личните данни?

Наш приоритет е както да Ви информираме за Вашите законови права, така и да гарантираме тяхното спазване. Вие имате следните права, които следва да се съблюдават при обработване на личните Ви данни:

  • Право във всеки един момент да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни;
  • Да поискате коригиране или допълване на данните Ви при констатирана неточност чрез писмено заявление, отправено до нас;
  • Право на достъп до личните Ви данни;
  • Право на ограничаване обработването на личните Ви данни;
  • Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни;
  • Правото на преносимост на данните;
  • Право да поискате изтриване на личните Ви данни, които се обработват незаконосъобразно или с отпаднало правно основание (оттеглено съгласие, изпълнена първоначална цел, за която са били събрани и др.);
  • Право да поискате от Администратора на личните Ви данни да уведомите третите лица, на които Администраторът е предоставил Вашите данни, по отношение на коригиране, изтриване или ограничаване на обработването на личните данни.
  • Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни.
 • Кога www.hockeycska.com може да ползва данните Ви, за да се свърже с Вас?

Можем да използваме предоставената от Вас информация, за да се свържем с Вас относно различни въпроси като:

  • да Ви уведомим за промени в политиките на www.hockeycska.com и настоящите правила;
  • да Ви отговорим, когато сте се свързали с нас
  • да Ви поканим да участвате в наши проучвания по отношение на услугите на www.hockeycska.com ;
  • за маркетингови цели;
  • за да Ви информираме за игри, конкурси или промоционални оферти на www.hockeycska.com и/или на трети страни – Партньори на www.hockeycska.com ;
 • Заключение

Настоящата политика за поверителност е актуална към дата 01.01.2019 г.

www.hockeycska.com запазва правото си по всяко време да променя и/или допълва настоящата Политика. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на уебсайта, освен ако в актуализираната версия на Политиката не е предвидено друго. Трябва периодично да посещавате тази страница за преглед на Политиката. Политиката може да бъде актуализирани по всяко време без специално уведомяване на потребителите на Сайта. www.hockeycska.com не носи отговорност, ако даден потребител на уебсайта не се е запознал с последния актуален вариант на настоящата Политиката.

Моля, изпращайте вашите въпроси и коментари относно поверителността на адрес: cska@hockeycska.com