За нас

След дълги години отсъствие от спортния календар по хокей на лед, СК „ЦСКА-хокей” възстанови традициите на предшественика си ”ЦСКА-Септемврийско знаме”. Член е на ОСК(обединени спортни клубове)”ЦСКА”, където са обединени над 40 клуба от различни видове спорт, носещи името „ЦСКА”. Единствено и само членовете на ОСК „ЦСКА” имат право да използват запазената марка и оригиналното лого на клуба. 

Причината да съществува отново любимото на всички нас „ЦСКА-хокей” са президентът на клуба Ивелин Тодоров и изпълнителният директор Кирил Ходулов. Двамата са бивши състезатели по хокей на лед на „ЦСКА-Септемврийско знаме”. 

Приоритет на клуба е работата с деца. Спортът дарява здраве. Тренировките на лед и обща физическа подготовка, развиват изключително широк диапазон от качества за тяхното правилно израстване-дисциплинираност, организираност, колективизъм, уважение, спортен дух и още много други. Практиката през годините е доказала, че заниманията на лед изключително добре повлияват на всякакви респираторни заболявания. Тренировъчния процес е съобразен с нивото и възрастта на децата. Системата на подготовка е заимствана от водещите страни в този спорт.

Днес няма рожденици!

Пишете ни

Адрес

Зимен дворец на спорта

Студентски Комплекс, София

Email

cska@hockeycska.com
hodulov@yahoo.com

Телефон

+359 888 686813
+359 889 851122

Приоритет на клуба е работата с деца. Спортът дарява здраве. Тренировките на лед и обща физическа подготовка, развиват изключително широк диапазон от качества за тяхното правилно израстване. Тренировъчния процес е съобразен с нивото и възрастта на децата. Системата на подготовка е заимствана от водещите страни в този спорт.